Električna pisalna miza

ET223L

Lastnosti

Motor: 3 motorji
Hitrost: 38 mm/s
Razpon: 650 mm
Krmilna ploskev: Da
Sistem proti trku: Da
Opomnik za spremembo položaja: Da
Nosilnost: 150 kg
Območje višine: 580 - 1230 mm
Dimenzije zgornje ploskve (globina): 600 - 800 mm
Dimenzije zgornje ploskve (širina): 1200 - 2000 mm
Oblika nastavljivih nogic: 3-stopenjski stolpec
Barva: Bela
Moč: 100V - 127V / 200 - 240V
Cena: 580,80 € (brez zgornje ploskve)

*Ugodni popusti na količino!

Dvignite raven udobja in učinkovitosti

Električna nastavljiva dvižna miza ET223L je kotna miza, ki omogoča večjo delovno površino. Nastavljiva miza ET223L je po drugih značilnostih enaka električni mizi ET204 in je nastavljiva pisalna miza, za katero se odločajo predvsem v pisarnah ali doma, kjer potrebujejo kotno delovno površino.

Električna dvižna miza z naprednimi funkcijami

Električna dvižna miza ET223L ima kar tri tihe elektromotorje in se dvigne do 123 cm višine. Okvir izdelan iz visokokakovostnega jekla je odporen proti madežem in praskam. Tristopenjske noge zagotavljajo stabilnost tudi na najvišji nastavitveni točki in prenesejo obremenitev vse do 150 kg. Miza ima vgrajen sistem proti trku.

Med nastavljanjem višine se namizna plošča, ko pride v stik z drugim predmetom, takoj ustavi, da se izogne ​​poškodbam. Izbirate lahko med različnimi stopnjami občutljivosti.

Napredna večnamenska krmilna ploskev

Natančna višina mize je prikazana na zaslonu, ki se samodejno zatemni, medtem ko miza miruje. S pomočjo treh pomnilniških gumbov lahko uporabniki s pritiskom gumba programirajo in izberejo svoje tri najpogosteje uporabljene višine. Vgrajen alarm, omogoča funkcijo opozarjanja, kdaj je čas za zamenjavo položaja.

Dodatna oprema za domačo pisarno

Pisarniško kolo V9U je odličen dodatek k električnim mizam, ki nam omogoča gibanje na delovnem mestu, ne da bi to bilo moteče za okolico. Nosilnost je do 136 kg, po višini ga lahko nastavimo do 94 cm.

Aktivni stol, ki se dvigne iz sedečega položaja v stoječi položaj, služi aktivnemu sedenju, ki pomaga vzravnani drži, omogoča nežno gibanje v bokih, kar deluje blagodejno na hrbtenico in mišice zgornjega dela telesa, v dvignjeni poziciji pa služi kot opora pri stanju za dvižno mizo.

Pošlji povpraševanje

Za naročila in vprašanja smo vam na voljo preko spodnjega obrazca.


Tehnični list | Električna dvižna miza ET223L

Sorodni izdelki

Nastavljiv po višini

Brez zgornje ploskve

Električna pisalna miza

Električna pisalna miza