Električna pisalna miza

ET204

Lastnosti

Motor: Dvojni
Hitrost: 38 mm/s
Razpon: 630 mm
Krmilna ploskev: 3 pomnilniške funkcije
Sistem proti trku: Da
Opomnik za spremembo položaja: Da
Nosilnost: 125 kg
Razpon višine: 620 - 1250 mm
Dimenzije zgornje ploskve (globina): 600 - 800 mm
Dimenzije zgornje ploskve (širina): 1200 - 2000 mm
Oblika nastavljivih nogic: 3-stopenjski, izboljšan stolpec
Barva: Siva
Moč: 100V - 240V
Cena: 396,44 € (brez zgornje ploskve)

*Ugodni popusti na količino!

Električna dvižna miza z naprednimi funkcijami

Električna dvižna miza ET204 ima dva tiha elektromotorja in se dvigne do 125 cm višine. Okvir izdelan iz visokokakovostnega jekla je odporen proti madežem in praskam. Tristopenjske noge zagotavljajo stabilnost tudi na najvišji nastavitveni točki in prenesejo obremenitev vse do 125 kg. Miza ima vgrajen sistem proti trku.

Med nastavljanjem višine se namizna plošča, ko pride v stik z drugim predmetom, takoj ustavi, da se izogne ​​poškodbam. Izbirate lahko med različnimi stopnjami občutljivosti.

Napredna večnamenska krmilna ploskev

Natančna višina mize je prikazana na zaslonu, ki se samodejno zatemni, medtem ko miza miruje. S pomočjo treh pomnilniških gumbov lahko uporabniki s pritiskom gumba programirajo in izberejo svoje tri najpogosteje uporabljene višine. Vgrajen alarm, omogoča funkcijo opozarjanja, kdaj je čas za zamenjavo položaja.

Kakovostna in trpežna zgornja ploskev

Stoječa miza ET204 podpira velikost zgornje ploskve tudi do širine 2 m. Zgornjo ploskev lahko dodatno naročite in sicer v treh barvah: javor, bukev ali bela. Za vas imamo v ponudbi tri najbolj pogoste dimenzije zgornje ploskve: 118 x 80 cm, 138 x 80 cm in 158 x 80 cm. Pri izbiri električne mize se lahko odločite tudi, da uporabite ploskev svoje trenutne pisalne mize, ki jo samo prestavite na električno mizo oz. električno podnožje nastavljive mize ET204.

Dodatna oprema za domačo pisarno

Pisarniško kolo V9U je odličen dodatek k električnim mizam, ki nam omogoča gibanje na delovnem mestu, ne da bi to bilo moteče za okolico. Nosilnost je do 136 kg, po višini ga lahko nastavimo do 94 cm.

Aktivni stol, ki se dvigne iz sedečega položaja v stoječi položaj, služi aktivnemu sedenju, ki pomaga vzravnani drži, omogoča nežno gibanje v bokih, kar deluje blagodejno na hrbtenico in mišice zgornjega dela telesa, v dvignjeni poziciji pa služi kot opora pri stanju za dvižno mizo.

Pošlji povpraševanje

Za naročila in vprašanja smo vam na voljo preko spodnjega obrazca.


Tehnični list | Električna dvižna miza ET204

Sorodni izdelki

Nastavljiv po višini

Električna pisalna miza

Električna pisalna miza

Električna pisalna miza