Električna pisalna miza

ET114

Lastnosti

Motor: Enojni
Hitrost: 25 mm/s
Razpon: 500 mm
Krmilna ploskev: Da, 3 pomnilniške funkcije
Sistem proti trku: Ne
Nosilnost: 70 kg
Razpon višine: 710 - 1210 mm
Dimenzije zgornje ploskve (globina): 500 - 800 mm
Dimenzije zgornje ploskve (širina): 1000 - 1600 mm
Oblika nastavljivih nogic: 2-stopenjski nogici
Barva: Bela
Moč: 100V - 240V
Opomnik za sedenje: Ne
Cena: 284,70 € (brez zgornje ploskve)

*Ugodni popusti na količino!

Električna dvižna miza z naprednimi funkcijami

Delo od doma je trenutno edini način za zaustavitev širjenja virusa. Dovolite, da vam pomagamo ostati produktivni in zdravi na svojem delovnem mestu. S čisto, univerzalno estetiko se višinsko nastavljiva miza ET114 zlahka vključi v katero koli domače okolje.

Električna miza ET114A je nastavljiva pisalna miza, ki ima nosilnost do 70 kg. Dvižna miza se raztegne do višine 121 cm, kar podpira en elektromotor. Okvir izdelan iz visokokakovostnega jekla je odporen proti madežem in praskam. V prodaji je podnožje električne dvižne mize, zgornjo ploskvo naročite lahko posebej ali pa uporabite ploskev vaše obstoječe pisalne mize ter jo tako spremenite v nastavljivo dvižno mizo.

Standardna krmilna ploskev

Naše mize, nastavljive po višini, omogočajo uporabniku, da brez truda sedi ali stoji in spodbuja zdrave gibe skozi ves dan. Posebej zasnovana krmilna plsokev za mize z nastavljivo višino ET114. Sedaj lahko z enim dotikom enostavno preklopite iz sedeče v stoječo držo. Upravljanje je tiho, hitro in brez orodja. Razpon višine je med 71 in 121 cm.

Kakovostna in trpežna zgornja ploskev

Stoječa miza ET114 podpira velikost zgornje ploskve tudi do širine 2 m. Zgornjo ploskev lahko dodatno naročite in sicer v treh barvah: javor, bukev ali bela. Za vas imamo v ponudbi tri najbolj pogoste dimenzije zgornje ploskve: 118 x 80 cm, 138 x 80 cm in 158 x 80 cm. Pri izbiri električne mize se lahko odločite tudi, da uporabite ploskev svoje trenutne pisalne mize, ki jo samo prestavite na električno mizo oz. električno podnožje nastavljive mize ET114.

Dodatna oprema za domačo pisarno

Pisarniško kolo V9U je odličen dodatek k električnim mizam, ki nam omogoča gibanje na delovnem mestu, ne da bi to bilo moteče za okolico. Nosilnost je do 136 kg, po višini ga lahko nastavimo do 94 cm.

Aktivni stol, ki se dvigne iz sedečega položaja v stoječi položaj, služi aktivnemu sedenju, ki pomaga vzravnani drži, omogoča nežno gibanje v bokih, kar deluje blagodejno na hrbtenico in mišice zgornjega dela telesa, v dvignjeni poziciji pa služi kot opora pri stanju za dvižno mizo.

Pošlji povpraševanje

Za naročila in vprašanja smo vam na voljo preko spodnjega obrazca.


Tehnični list | Električna dvižna miza ET114

Sorodni izdelki

Nastavljiv po višini

Električna pisalna miza

Električna pisalna miza

Električna pisalna miza