KINESTHETIC LIFE je podjetje, katerega poslanstvo je spopadanje z epidemijo sedečega življenjskega sloga in neaktivnostjo za izboljšanje zdravja na delovnem mestu. Naša skupina izkušenih strokovnjakov s področja zdravja in ergonomije na delovnem mestu vam bo znala svetovati, kateri izdelki se najbolje obnesejo na delovnem mestu, doma ali v šoli. Pišite nam ali nas pokličite.

E: info@kinestheticlife.com
T: 040 593 171

Neuroeducation je edini program v Sloveniji, ki je povsem specializiran za metode poučevanja, ki so kompatibilne z delovanjem možganov, ter edini program, ki prenaša spoznanja nevroznanosti na praktičen način v šolske razrede. Če hoče šola dohajati svet, v katerem odraščajo naši otroci, mora sodoben učitelj biti seznanjen z novimi spoznanji kognitivnega nevroznanstvenika.

E: neuroeducation.si@gmail.com
T: 031 624 743

Svetovalno-izobraževalni center MI združuje svetovalno delo in izobraževanja za podjetja, šole in druge organizacije. Naš glavni namen je posredovati uporabna znanja in veščine svojim uporabnikom, da bi le-ti dvignili kakovost svojega dela in življenja ter poskrbeli tako za strokovno kot osebnostno rast. Izobraževalni programi združujejo različna področja, same metode in strategije pa so preizkušene v praksi. Vsi programi, ki jih izvajamo so mednarodno potrjeni.

E: info@center-mi.si
T: 031 624 743